250x250x6

DOPORUČUJEME

Raději být šedou myší než hvězdou na nebi

 

 


Nevím jak vy, ale při procházení hlavní strany Seznam.cz často jen přeletím nadpisy článků, případně mi do očí padne něčím zajímavá fotografie. Spousta příspěvků je mimo okruh mého zájmu, přesto se mi ve výběru článků ukazují. A to pochopitelně zjistím tak, že očima přelétnu titulky článků. Tak se ke mně dostanou kusé informace i o tom, co mě až tak moc nezajímá. Například celebrity.

Když nahota prodává

Tak se mi do povědomí dostala i taková Biance Censori. Být to moje dcera, tak asi budu „chodit kanálama“, jak bych se za ni styděla. Divím se, že někdo s bakalářským a magisterským titulem z architektury, získaným na Univerzitě v Melbourne, se může po ulici na veřejnosti producírovat jak ta chytrá horákyně – oblečená i neoblečená. V případě Censori je to spíše nahota, kterou předvádí. Toho oblečení na sobě opravdu nemá moc.

Tvář jako dětská prdelka 

Pak jsem se měla možnost seznámit s tím, jak má Madonna ve svém věku 66 let krásně hladkou tvář. Hm, to já ji takovou asi mít nebudu, protože už nyní se můj obličej pyšní vráskami hlubokými jako Grand Canyon. A to jsem výrazně mladší než tato americká pěvecká diva. A aby si Madonna zájem publika pojistila, ohákla se do svého oblíbené korzetu a síťovaných punčoch a jako třešničku na dortu si na sebe dala černou krajkovou stuhu do vlasů a bedra obalila do jakéhosi kusu poloprůhledného hadříku. Přiznám se, že já bych v tom nevyšla ani na chodbu přede dveře bytu. 

Holt nejsem celebrita, která potřebuje provokovat za každou cenu. Díky za to, že jsem taková šedá myšička, jež davem proplouvá bez urputné snahy na sebe upozornit. Respektive je tomu tak, že i kdybych si na sebe dala pytel od brambor, tak žádný zájem davu nevzbudím. V anonymním davu lidí si každý zpravidla hledí svého. Maximálně tak někdo odlepí jedno oko od displeje mobilu, aby se hned bez zájmu k němu zase přilepil.

Celebrity to mají těžké 

Jako způsobit poprask mezi novináři a fotografy, aby o vás psali a publikovali fotografie, je dneska fakt složité a celebritám v tomto ohledu není co závidět. Pokud potřebují krmit bulvár a média zprávami o sobě přesně podle hesla „o kom se nepíše, jakoby nežil“, tak je musí být vidět. A to tak, aby bylo o čem psát. Dobrý novinář sice i o ničem dokáže sesumírovat článek o dvou normostranách, ale majitelé tištěných i internetových médií žádají co nejvyšší čtenost.

Taková Bianca Censori jde na to přes oblečení, které jí evidentně chybí, když se prochází na veřejnosti. Možná tento fígl na novináře vymyslel její manžel Kanye West, možná s tím přišla ona sama. Kdoví, kde je pravda? Faktem je, že na fotografiích Bianca často vypadá, jako by jí někdo nasypal sůl do otevřené rány.

No a Madonna – ta je kvůli estetickým zákrokům k nepoznání. Pochybuji, že stárne přirozeně. Když srovnám její fotografie z 80. let a nyní, tak je to nebe a dudy. Ale tak má aspoň ten obličej vyžehlený a může si připadat mladě. Asi se nechce řídit heslem, že tělo má jít do hrobu zhuntované. Anebo se k ní ještě nedoneslo. Ono je to z České republiky přes Atlantský oceán do USA, kde diva žije, přece jen daleko.

Tolik malá úvaha nad výhodou šedosti a bezvýznamnosti.

Zdroj: autorský článek

Komentáře

Novinky na Zlínmag.cz

Novinky na 610zajímavosti.cz

Novinky na Senior-ka.cz