250x250x6

DOPORUČUJEME

Za hranicemi není tráva zelenější


 

Někdo má peníze a jiný žije od výplaty k výplatě. V současné době o sobě mohu s jistotou tvrdit, že mám tu čest být součástí té druhé skupiny. Není to právě pocit, jenž by způsoboval závratě štěstí. Spíš máte neustále před sebou vizi toho, jestli stačíte vše poplatit tak, jak je zapotřebí. Jsou to kolikrát nervy, když člověk počítá každou korunu. V takové situaci mu nezbývá nic jiného než věřit, že bude líp.

Když vám chybějí peníze, vyskakovat si nemůžete. Že byste šli na nějaký výlet, kde byste museli platit za vstupné do historických objektů, za výstavu či za kulturní zážitek v podobě divadelního nebo filmového představení, tak na to zcela zapomeňte. Návštěva kina je při cenách vstupenek tak akcí pro horních deset tisíc.

Naštěstí ale existuje i zábava, která je úplně zadarmo. Maximálně vás to bude stát pár korun za benzín, jenž projedete na výlet do svého okolí. Za zajímavostmi není nutné cestovat přes půl republiky nebo až na druhý konec světa. Kolikrát okolo sebe najdete tolik pozoruhodných míst, že budete mile překvapeni. Získáte tak znalosti o svém kraji takového rozsahu, jež mnoho lidí nemá. Protože častěji jezdí za hranice, kde se jim zdá tráva trochu zelenější.

Zdroj: autorský článek

Náhledové foto: Pixabay

Komentáře

Novinky na Zlínmag.cz

Novinky na 610zajímavosti.cz

Novinky na Senior-ka.cz